over letterzetten

Het weer is mooi dus tijd voor letterzetten op de buitenkant dit is het uit de hand beletteren met penseel en verf. We schilderen namen op voordeuren en daarbij het huisnummer op het deurkozijn. Teksten op overige betimmering op makkelijk bereikbare plekken zoals  de naam van het pand op de gevel. Of tekst het raam, op stenen ondergronden, op natuurstenen ondergronden en op pleisterwerk. Namen op boten of tekst op auto’s. U heeft al een mooi geschreven naamsvermelding op de deur geschreven en wilt deze graag behouden dit kan opnieuw met verf worden aangezet. Ik verzamel dit soort opdrachten en voer ze dan in 1 week allemaal uit. 

 

€11,- per geschreven letter, naam/tekst op de voordeur en cijfer op het kozijn
€70,- alleen huisnummer
Een minimum startprijs van €70,- en aangegeven prijzen zijn exclusief 9% btw. Betaling word vooraf gevraagd u ontvangt digitaal een factuur.

 

Hieronder voorbeelden van wat er allemaal belettert kan worden.

 

 

 

 

Voorbeelden van wapens of versiering van bovenlichten met beeld en tekst veelkleurig uitgevoerd in met verguldingen van de teksten, geprikte of gegraffeerde belettering in steen ingevuld met bladgoud ook van grafstenen en uithangborden met handgeschreven teksten en beeld.

 

Gevelstenen veelkleurig uitgevoerd in verf en vaak ook met bladgoud vergulding.

© Copyright 2018

Het mooie werk - inloggen