Specialistisch restauratieschilderwerk in historische interieurs.

Contact

  • Hannie de Keijzer
    Hannie de Keijzer, aannemer en aangesloten bij Restauratoren Nederland, Erkend leerbedrijf
  • Net als alle schilders voor mij,  mag ik nu het mooie schilderwerk onderhouden in de prachtige historische interieurs die we rijk zijn in de stad Amsterdam en omgeving. Ik werk op dezelfde manier als de schilder van vroeger. Ik voer het “gewone” ook wel monumentale schilderwerk uit en ook alle decoratieve schilderwerk dat vaak bovenop deze gewone verflaag is aangebracht.  Ik kijk al bijna 20 jaar naar verflagen en kan hierdoor goed advies geven over wat de conditie van het schilderwerk is en wat er nodig is om dit te restaureren en als dit niet meer tot de mogelijkheden behoort hoe dit te reconstrueren. Mijn specialisatie is het aanbrengen van decoratief schilderwerk in historische interieurs.


HET MOOIE WERK

Hannie de Keijzer
Werkplaats
Van Hallstraat 23
1051 GW  Amsterdam

tel +31 (0) 6 505 653 82

info@hetmooiewerk.nl
www.hetmooiewerk.nl

kvk 34142183


ACHTERGROND EN OPLEIDING

2017 Paolo Cresmonesi, 5 daagse workshop, Materials en methodes for surface cleaning and removal of filmforming materials.
2017 Studiedag WTA, Wetenschappelijk-technische groep voor aanbevelingen inzake bouwrenovatie en monumentenzorg.
2017
Gastdocent UvA, Conservering & Restauratie van Cultureel erfgoed, studenten historische binnen ruimten, masterclass huisschilderen.

1998-huidig
Zelfstandige zonder personeel, decoratieschilder & restauratieschilder.
Ik ben begonnen als decorschilder voor tv en filmdecors en stop motion animatiefilm decors en rekwisieten, thema interieurs en specialistisch schilderwerk in horeca interieurs. Sinds de laatste 10 jaar vrijwel uitsluitend specialistisch schilderwerk in historische interieurs.

1992-1996 Gerrit Rietveld Academie, Amsterdam
1989-1990 Kunstacademie St. Joost, Breda

1984-1988 Mts Nimeto, Utrecht

 

© Copyright 2018

Het mooie werk - inloggen