Mijn Bezwaar Het Mooie Werk Rochdale BOG
PDF – 212,1 KB 66 downloads
standaard Bezwaarbrief
Word – 9,0 KB 31 downloads

 

BEWAAR VERSTUREN

 

Adresgegevens:

Woningstichting Rochdale

afdeling BOG

tav. Mevr. N. van Kaam

Bos en Lommerplein 303

1055 RW Amsterdam

email: info@rochdale.nl

tav Mevr. N. van Kaam/bezwaar huurverhoging BOG

 

 

HANDTEKENINGEN ACTIE, doe mee!

Op donderdag 31 augustus en vrijdag 1 september fietsen mijn 2 stagiars Kim Verhage en Sophie Bebselaar de hele dag rond met een handtekeningenlijst. Stuur een bericht naar info@hetmooiewerk.nl wanneer en hoe laat ze naar je toe kunnen komen. Deze lijst wil ik BOG Rochdale kunnen aanbieden om hiermee te onderhandelen voor ons allemaal. 

 

 

GRAAIFLATIE 14,8% huurverhoging in twee jaar

 

Beste collega ondernemers, zzp'ers die in stadsdeel Westerpark een bedrijfsruimte huren van woningstichting Rochdale. Rochdale is de grootste verhuurder in stadsdeel Westerpark zowel van woningen als ook van voornamelijk kleine bedrijfruimtes. Hier vind je mijn bezwaarbrief aan Rochdale


2021   2,1% huurverhoging
2022   8,7% huurverhoging
2023   6,1% huurverhoging

 

Astronomische huurverhogingen waarbij de woningbouwverenigingen zich verschuilen achter CBS cijfertjes maar ondertussen zo de huur opdrijven. Want komt er ooit een moment van huur deflatie? Ooit huur deflatie gehad? 

 

MIJN VERHAAL

Ik huur een bedrijfsruimte (BOG, bedrijfs onroerend goed) van woningstichting Rochdale aan de Van Hallstraat 23b, dit is een voormalig winkelpand en word aan mij verhuurd voor gebruik van werkplaats of atelierruimte. Ik ben al 22 jaar huurder. Ik werk met mijn handen als zzp'er in het ambacht van specialistisch schilder. Ik woon ook in Amsterdam in een huurwoning. Ik heb mijn specialistische schilder bedrijf zelf opgebouwd. Zzp'er zijn en klein blijven is voor mij een bewuste keuze.  In goede en in slechte tijden. Wonen en werken in mijn eigen stad is ook een bewuste keuze. Ik rijd misschien 1500km per jaar met mijn transporter bus als ik mijn werkspullen naar de werkplek gebracht heb, ga ik op de fiets. Heel ouderwets dus allemaal, werken met je handen in een ambacht, een werkplaats om de hoek van waar je woont en werkt. Verder ben ik leerbedrijf en ik werk veel met jonge zzp'er in de hoop dat zijn mijn mooie ambacht over gaan nemen. Als dat nog kan natuurlijk?