keizersgracht

Rococo stijlkamer Deze stijlkamer aan de Keizersgracht in Amsterdam werd opnieuw leven in geblazen. Het bestaande rococo stucplafond was het startschot voor de eigenaar om van deze kamer met reconstructie waar mogelijk naar een rococo interieur terug te brengen. De bestaande betimmering zoals lambrisering ramen, raamkozijnen afkomstig uit jongere tijden moesten worden gehandhaafd.

 

Vergulden van het familiewapen De familie heeft een eigen familiewapen laten ontwerpen voor het bovenlicht en dit is door de houtsnijder uitgesneden en door mij verguld in een dubbel torengoud vergulding en ingekleurd.

 

Kunstinstallatie van Morgan Betz in een stijkamer De familie houd van moderne uitgesproken kunst en heeft de Nederlands kunstenaar Morgan Betz uitgenodigd een totaalstallatie te ontwerpen voor een van de stijlkamers. Advies aan de kunstenaar en opdrachtgever hoe het schilderwerk uit te voeren en uitvoering van alle decoratieve schilderwerk.

 

Houten trappenhuis Op de 17e eeuwse  houten trappen was vloerbedekking verlijmd. Na verwijderen was de schade aanzienlijk. Lijmresten die niet loslieten en schroeiplekken van het afbranden.

  • monumentaal schilderwerk
  • streepjesverf
  • patinebladgoud
  • vergulden
  • marmerimitatie

© Copyright 2018

Het mooie werk - inloggen